Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/html/datingguild/www/includes/dbconnection.php on line 3
Gør dit datingsite mere profitabelt


Få flere besøgende

Få flere tilmedlinger

Få flere konverteringer

Få større social opmærksomhed

Få bedre SEO resultater

Administrer dine anmeldelser

Tjen flere penge på dit datingsite

Vi hjælper dig til at gøre dit datingsite mere profitabelt. Konkurrencen inden for datingbranchen har aldring været hårdere end den er i dag ligesom, der er masser af useriøse datingsites. Med et medlemskab af Datingguild viser du dine besøgende at netop dit site er seriøst.

Få flere besøgende

Flere og flere tjekker Dating Guilds oversigt over dating sites når de skal finde sig et datingsite. De vælger naturligvis først og fremmest at besøge de datingsider, der allerede er medlemmer, da dette giver dem en større fornemmelse af sikkerhed.

Få flere tilmeldinger

Dating Guild logoet er med til at overbevise dine medlemmer om at du driver et seriøst datingsite. Det betyder at en større del af dem, der besøger din side, vil tilmeldsig.

Få flere konverteringer

Større tryghed betyder at endnu flere vil beslutte sig for at købe et abonnement hos dig. Det betyder at medlemskabet vil tjene sig selv ind lynhurtigt.

Få større social opmærksomhed

Når de besøgende og medlemmerne ser Dating Guild logoet og føler sig trygge vil de være mere tilbøjelige til dele og like din hjemmeside på de sociale medier som Facebook, Twitter mv.

Få bedre SEO resultater

Overstående betyder at Google eller andre søgemaskiner vil tillægge dit datingsite større vægt, så du kommer højere op i søgeresultaterne, når de besøgende bruger datingrelateret søgeord.

Administrer dine anmeldelser

Som Dating Guild medlem får du mulighed for selv at administrere dine anmeldelser. Anmeldelser er i dag således et vigtigt værktøj til at tiltrække nye kunder som bibeholde eksisterende kunder.

Kontakt os nu

Hvorfor vente med at få succes med dit datingsite. Udfyld nedenstående formular og få flere oplsyninger tilsendt pr. email.
Name
Email
Company Name
VAT Number
Site URL
 
"Siden vi tilmeldte os International Dating Guild er vores tilmeldinger og konverteringsrate stedet med 10%. Der er ingen tvivl om at International Dating Guild har hjulpet os i den hårde konkurrence der er i branchen."


Peter Larsen bootydating.dk